Saturday, October 27, 2012

Haluuuuuuuuuuuuuu ~

Assalamualaikum and Hi, 

Hmm awkwardnya nak update blog sekarang. Banyak benda nak diupdate sebenarnya sampai dah banyak cerita basi. So cerita basi tu kita pause dulu. Dah alang-alang basi hewhewhew ~

Well, cuti gonna be end soon. I don't think I give my best for this holiday hmmm. Hoping to meet lovely holiday again next and next week. Insyaallah. Right now, I actually do nothing, just whatsapping with friend and thinking. So here, stealing a lil time to update my blog as I promised before if I'd a lil time. 

Harini Hari Raya AidilAdha. Saya ? Saya tak balik kampung :'( Assignments banyak macam Gunung Everest, plus Final Exam lagi. Phewwwww ~ 
Ohye ! Terima kasih dekat semua yang wish birthday saya 31 Julai haritu (lama berkurun). Happy tau bila saya sign in FB seminggu kemudian pastu macam wahhhhh banyaknya wish !!!! :D Terima kasih banyak-banyak ye ! Bagi dorang yang lupa, sempat lagi nak wish hehehe :P 




*Siap-siap fer Raya AidilAdha*





On top of the list, be confident with what you wear.



Hello, I'm a HIJABSTER.








Selamat Hari Raya AidilAdha ye semua xoxo 

Photographer: By adikku yang comel lotey.



No comments:

Post a Comment