Saturday, October 27, 2012

Haluuuuuuuuuuuuuu ~

Assalamualaikum and Hi, 

Hmm awkwardnya nak update blog sekarang. Banyak benda nak diupdate sebenarnya sampai dah banyak cerita basi. So cerita basi tu kita pause dulu. Dah alang-alang basi hewhewhew ~

Well, cuti gonna be end soon. I don't think I give my best for this holiday hmmm. Hoping to meet lovely holiday again next and next week. Insyaallah. Right now, I actually do nothing, just whatsapping with friend and thinking. So here, stealing a lil time to update my blog as I promised before if I'd a lil time. 

Harini Hari Raya AidilAdha. Saya ? Saya tak balik kampung :'( Assignments banyak macam Gunung Everest, plus Final Exam lagi. Phewwwww ~ 
Ohye ! Terima kasih dekat semua yang wish birthday saya 31 Julai haritu (lama berkurun). Happy tau bila saya sign in FB seminggu kemudian pastu macam wahhhhh banyaknya wish !!!! :D Terima kasih banyak-banyak ye ! Bagi dorang yang lupa, sempat lagi nak wish hehehe :P 




*Siap-siap fer Raya AidilAdha*





On top of the list, be confident with what you wear.



Hello, I'm a HIJABSTER.








Selamat Hari Raya AidilAdha ye semua xoxo 

Photographer: By adikku yang comel lotey.



Tuesday, October 23, 2012

HELLO, I'M BACK !

Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ~ 
Assalamualaikum dan salam sejahtera to everyone in Malaysia, ewah. Apakah harini merupakan hari gembira buat kalian semua ? Kalau saya, ya. Sebab esok lusa dan tulat saya cuti. Naik cuti saya final shezzzzz ~

Mintak maaf banyak-banyak-banyak sebab tak update belog macam dulu/bagi korang risau :P/bagi korang rindu kekeke. Rindu lagi tak ? Kurang sikit dah kan ? Hehehe. Jangan risau, insyaallah kalau ada masa saya update okay :)

Mungkin ada yang tak tahu saya belajar dekat mana sekarang ni, saya duduk dekat mana sekarang ni dan mungkin ada juga yang tahu sebab terserempak ke ataupun sebab sama tempat belajar, kan ? Sekarang saya sambung belajar dekat Matrikulasi Gambang. Nak buat macam mana rezeki saya dekat dengan sekolah lama, SEMSAS tssk tsssk. Tak berkembang kan ? Cita-cita saya nak belajar luar dari Pahang tak kesampaian sobs sobs. Sebab apa ? Sebab Allah tak bagi, ecehwah. Maybe saya anak manja, mungkin hahaha. Saya ambil aliran sains (pure science). Maybe orang cakap hak alah belajar dekat Matrik Pahang je dah lah mendap (saya mengaku :P) Bagi saya, saya tak kisah orang nak cakap. Hidup saya, hala tuju saya, masa depan saya. Kadang geram la jugak bila orang duk cakap camtu camni, tapi saya tak boleh nak pergi dekat orang pastu gam mulut orang tu hahaha. Ye tak ? Baideway, Matrik Pahang ni is the best Matriculation College in Malaysia y'alls ~ Hahaha. Alhamdulillah belajar dekat sini okay, cuma masalah kewangan tu er er er rasa macam arghhh kenapa duduk sini asik lapar je asik nak makan je T.T 

Jujur saya cakap, belajar dekat sini sama je macam belajar dekat sekolah cuma dekat sini kita duduk sebilik dengan kawan-kawan, parents jauh (jauh ke ? hehehe), pakai baju biasa, tak panggil cikgu dan sebagainya. Oh ye, jadual tak sepadat semampat jadual masa sekolah dulu cuma penat berjalan tu je. Sehari tu, macam-macam bangunan kena naik haih. Turun berkg-kg yuolszz hahaha. 

Here some photos during orientation week:





Ni ke muka 18 tahun ? Heh.


Ex-SEMSASIANS at here. It's should be more than these. Yang lain tidak dapat dijejaki. Sekian.




Selamat bercuti ye semua ! Tata



Saturday, May 5, 2012

DOUBLE DAYSSSSSS

Ouhhh, sejuknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Give me a blanket please ! And yes sekarang musim hujan kan ? Kat Kuantan lah. How about yours ? Guruh berdentum, uisshhh seram nak tidur. Dulu boleh tarik selimut & bantal tidur dengan parents. Sekarang ? Saya dah besar. Hewhewhew ~ 


Now, the month of May was come when every lusty heart beginneth to blossom. Cepatkan masa sekarang ? Awal Ashaari & Scha Alyahya pon dah kahwin hari ni :) May Allah bless them and always love each others until the end of their live. 


So here, apa kaitan with this entry ? Hmmm, lets see. Do everybody know that on 25 & 26 April, I've a best moment with Wan Haziq ? Nopeee ! Hahaha silly me :P So I'm gonna telling you 'Yeah, we met each other on that both dates' Selalunya sehari je jumpa. Sekarang pecah rekod untuk dua hari yang berturut-turut. And thanks to my beloved one for his sacrifice  


Hohoho gembiranyaaaa ~


Selain saya & Haziq, ada lagi dua orang which are Seha & Afham (tiada kontroversi, hanya kawan. Harap maklum) At first kitaorang jalan sama-sama, then Haziq cakap slow-slow dekat saya suruh tinggalkan diaorang berdua. Jadinya, masa turun eskalator tu kitaorang lari daripada Seha & Afham. Masuk dalam Watsons & menyorok. Alahai macam kanak-kanak riang pulak deh ~ Hahaha. Ini semua kerja Haziq, saya just follow dia :) Ingatkan dia nak beli something dalam Watsons tu -___-

Bajet macho dua olang ini maa :P 

Ini baru macho. Hahaha

Lepas lepak-ing at East Cost Mall or as known as Capital Mall, kitaorang decide pergi Megamall pulak with a car :) Mujurlah bawak kereta masa tu hehehe. At first saya yang drive bila pick up Afham, Seha & Haziq. Bila nak pergi Megamall, bagi chance to Afham drive pulak. Hehehehe. Penat tahu bila drive-drive ni. Saya & Haziq duduk seat belakang, and of course lah kitaorang snap pictures. A lot of picturessss ~ Hewhewhew. 

Terserlah kehuduhan masing-masing hahaha.

Seia Sekata AsiaHaziq, nak jugak macam Schawal :P

Kitaorang balik dalam pukul 6, sebab Afham ada dinner with his family. So hantar Haziq at LA Hotel dulu. After that, hantar Afham pulak. Saya & Seha balik rumah dalam keletihan yang amat terus terjun katil and having a beauty sleep. Wake up baru nak pergi mandi. Hahaha. 

The next dayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -

Planning kekononnya nak bangun area pukul 9 pagi jadi terlajak sampai pukul 11 pagi. Gila apa -_- Letih sangat, bukan letih sebab buat kerja or study. Letih sebab keluar ! Macam-macam budak sekarang ni. Hurhurhurhur ~ 

Rushing pergi mandi sebab Seha nak kena balik Temerloh dah hari ni. Kenalah hantar dia pergi terminal, dia nak cari tiket lagi. Nak pergi breakfast + lunch lagi (2 in 1) Masa bersiap-siap nak keluar rumah tu, call siap-siap Haziq. Hello punya hello, rupanya my intan payung ni tak bangun lagi. Dua kali lima sepuluh betullah -_______- Hahahaha. Itu pun mujur tergerak hati nak call, kalau tak sampai ke sudah tak bangun-bangun ! 

After Seha dah beli tiket dia siap-siap, saya pon cari parking area Malay Town. Finally jumpa 1 parking yang strategik punya. Then calling-calling si arjuna, 'dimanakah anda' hahaha. Saya cakaplah yang saya nak pergi makan dekat Wak Sofian Restaurant or Oasis Restaurant, saya makan depends on lauk-pauk yang ada. Hehehe itulah saya. Harap maklum :) Haziq said, 'Ouh, saya pon tak makan lagi. Kita makan sama-sama eh'. I said 'Oh okay-okay'. Berjalan ke arah Wak Sofian Restaurant tanpa mempedulikan persekitaran mahupun manusia-manusia yang lalu lalang, yang saya tahu cuma makanan hurhurhurhur. Tiba-tiba disapa oleh orang belakang, siapakah ? Laaa, rupanya Haziq ekori saya dari belakang. Kurang hasam ! Hahaha. Jatuh glams saya camnik wuwuwuwuwuwu saya malu ~

Memang surprised lah :D Sampai je sana, saya terus jenguk-jenguk lauk apa yang ada. Lauknya okay :) So jadi makan dekat Wak Sofian Restaurant yeaaaayyyyy ! Saya & Seha berjaya menghabiskan semuanya, licin pinggan bhai. Haziq ? Macam biasalah dia cakap macam ni 'Kalau makan dengan awak mesti tak habis makanan saya, sebab tengok awak pon dah kenyang' Hehehehe. Muka saya masa tu macho gila, hahaha padahal dalam hati wei janganlah cair tolonglah jangan cair. *gelak geli* 

Finished eating. Pergi ke kereta balik, keluar sebab nak hantar Seha ke Terminal. Seha nak balik rumah dia dah tssk tsssk. 'Seha, lain kali datanglah lagi ye' Hikhikhikhik. So byebye to Seha ! Sekarang, balik ke Malay Town pulak cari parking. Cis, parking tadi dah kena rembat ! Terpaksa cari parking yang lain & jumpa. Alhamdulillah. 


Haziq yang ambikkan gambar ni. Yes, I'm his driver :) Pakai cardigan kat tangan tu sebab taknak bagi hitam huhuhuhu. 

Decide nak buat apa at this hour dalam kereta. Blablablablabla and yes we've got an idea. Pergi karaoke. Lama dah Haziqku tak menyanyi, biasanya kalau pergi dia yang menyanyi. Saya ? Nahhh ! Takkan okay takkan ! Saya lebih prefer tengok screen music video tu. Hahahaha. 


Hah, mana lagi omey ? Kehkehkehkeh

Yeayy, I love this photo

I look back at the years that we shared together, how amazing my time with you was. Sometimes it breaks my heart to go that far back down the road and be reminded of how much I loved you, how much we loved each other. I have never felt a love so magnificent and immaculate than that of which I had in my heart for you.  I am a better person because of you - because you believed in me, because you love me. I love you dearly Haziq, with all my heart


Haziq, I thank you for loving me and accepting my love in return

Wednesday, April 4, 2012

WHEN I WAS LITTLE

Assalamualaikum & salam 1Malaysia :)

Wish you all a wonderfull day, how 'bout me ? No comment :') Feeling sad. So sad. Many problems I've been through. Kalau korang ada masalah, biasanya korang buat apa ? Tidur ? Tengok TV ? Mandi ? Me - Teringatkan kenangan lama :) 

Hello ! I'm Siti Asiah bt Abd Manan (soon my father will be 'Datuk' hahaha) The only princess to my Mom & Dad, a very lovely granddaughter to my Wan & Toki. A cute sister to my annoying brothers, Ahmad Roqi & Nu'man. A dreamer & shopaholic :) That's all about me. Here we go ! Born 0n 31st July 1994 *jangan lupa kasi hadiah hewhewhew* at Hospital Sultanah Zahirah. Berat lahir - 3.55 Kg Hahaha takde kerja ingat berat masa lahir :P




Album yang telah dibuat khas oleh parents since saya dilahirkan :)
Adik-adik saya takde album khas seperti mana saya ada hahaha padan muka !


Oh ye, saya yang botak putih tu ^^V Hahaha, ni genetik mak saya turun ke saya. Dulu masa dia kecik pon dia botak, last-last dapat ke saya wabak botak dia tu. Nasib baik masa kecik je, sekarang rambut dah lebat okay, lebat ! Trust me :) Yang meniarap sebelah saya tu nama dia Noor Aishah, mak kitaorang rapat sangat. That's why nama kitaorang pon dekat sama je - Asiah & Aishah. Baideway, dia dah kahwin ssssshhhh rahsia negara okay ? hurhurhur.


 
Princess's Abah nak belajar berjalan hooyeah !

Since saya dilahirkan, nenek saya (Wan) yang jagakan saya siang malam. Macam nenek saya pulak yang maknya. Nak tahu kenapa ? Sebab mak saya tak reti nak jaga baby ni, anak pertama lah kan kan kan. Takde exprience lagi hewhewhew. Nenek saya cakap masa saya baby dulu siang malam menangis je, dah pening nak buat apa. Hahaha. So dia bawak saya pergi dekat Ustaz, so Ustaz tu buat lah pape yang patut kan. Lama-lama tu dah okay, alhamdulillah. Kalau tak tangisan saya je dalam rumah tu kalah TV & radio hahahaha. Sekarang ? Kuat menangis lagi. Ssshhhh rahsia kita-kita je okay ? Entah mengapa entah lah, saya pon tak paham dengan saya ni. Touching sangat ^^V 


Muka innocent konon ececece comel gitu. Geram pulak aku tengok hahaha :D

And satu lagi, nenek & mak saya cakap orang yang paling teruja & suka sekali ialah Abah sebab dia ni suka dukung saya. Bawak ke hulur ke hilir. Dia suka baby girl je (oh patutlah dia tak boleh tengok baby girl) Adik-adik saya dulu takdenya dia nak teruja sebagaimana dia teruja tengok saya hahaha. That's why saya lebih rapat dengan dia & nak tahu ? Dia selalu cubit pipi saya hingga sekarang. Okay, saya malu. 


Gaya Fotogenik dah :P *masa ni dah besar sikit*

Muka saya masa kecik dulu selalu bertempek-tempek dengan bedak sejuk yang nenek saya buat sendiri. Dah azali putih masa lahir, bertambah pulak dengan tempekan bedak sejuk. Gaya alien ku tengok hahaha. Korang nak tengok ? Jengjenjeng ~

Bibir yang merah tu penting, cun tak saya ? :P


Dah nampak dah ? 24hours saya hidup dengan bedak sejuk tu. 
Lihat pipi tu geramnya ^_^

Sekarang pon saya still amalkan bedak sejuk tu, tapi saya pakai yang nenek saya buat. Sebab ia menjadi, kulit jadi licin. Kalau yang korang beli di kedai tu, saya rasa tak menjadi mana sebab macam-macam mende dia campurkan. Habis je stock bedak sejuk, saya roger nenek saya suruh hantar. Biasanya auntie saya lah yang selalu hantarkan :) Insyaallah, saya akan teruskan amalan ini. 


Berat 3.55 Kg, nampak berat tak ? Muka suci tu :D

Bila tengok gambar-gambar masa saya baby dulu, saya ni ada gaya boleh jadi model. Fotogenik gituuuuuuu ~ Sekarang ? Gambar tak fotogenik langsung hahaha fotogedik campur dengan fotoberangan adalah huhuhuhuhuhuhu *sambung 'huhu' sampai esok pagi* 


Ehem-ehem, amacam ? *yang tidur tu bapak sedare saya*


Yang ni lagi cool kan ? hahaha 


Ini lagi rockkkk ! Hahahaha

Sebenarnya saya tak ingat apa motif & siapa yang snap-snapkan semua gambar ni. Saya rasa ada di kalangan family saya yang kenakan saya ni. Haih. Banyak lagi gambar macam ni, tapi malu lah nak upload semua. Saya ni bukannya rock sangat hehehehe. Baideway, layan je semua gambar kat bawah ni, saya tak tahu nak story mory apa lagi. Tunggu idea jap. Hahahahaha


Abah tak handsome, mujur aku handsome. Hahaha :D

Jom main sama-sama dengan saya ^^V

Aaaaaaaaa ? 

Omey tak saya ? Mata bulat tu :P

Saya hisap susu, pakai kasut tu. Kau ado ? Hahaha

Ini lah nenek saya. Masa tu dia 40an baru, muka muda tu. 
Muda-muda dah dapat cucu. Mak aku sekarang dah 43 tahun, cucu pon takde lagi. Sabar ye, tunggu princess Siti kahwin dulu :P

Kecik-kecik dulu, saya ni bergaya jugak hahaha. Baju-baju semuanya nenek saya yang selalu belikan, Toki juga, parents, bapak-bapak sedare. Maklumlah, sorang je baby dalam rumah tu dulu. Jadi semua orang sayang, macam-macam dapat. Hahahaha. Sekarang ? Dapat je, alhamdulillah :)

Tuck-in tu hahaha :D

Tuck-in lagi. Style tak ? *Ohye, sebelah tu Ayie (abang Aishah)*

Amacam ? Ada bran. Hahaha

Belaka kuning wooow ! Baju & seluar ni, Toki saya yang belikan :)
Location picture taken at Pantai Batu Buruk. Sungguh fotogenik :D

Best kan bila kita kenangkan zaman kita baby & kanak-kanak dulu. Semuanya happy-happy je. Ada sesiapa jual mesin masa tak ? Tolong reka please demi saya. Saya nak pinjam sekejap. Saya nak jadi baby balik. Sweetest memories, bring me back the memories. Make me feel always happy please. I wanna be happy again like when I was a little. 

Hey you ! Bring my happiness back ! HAHAHA

p/s: Gambar tak berapa clear, kalau ada something atas muka saya tu bukan real okay. Album dah uzur & lama, macam-macam habuk terlekat. Hope you enjoy reading :) 

Sunday, April 1, 2012

LOVEY DOVEY ♥

Assalamualaikum & selamat malam :) Sihat ? Alhamdulillah. Saya pon sihat hewhewhew ~ Berkurun lama saya tak update blog (berkurun lah sangat kan). I wanna say sorry to Lailie (klik pada nama untuk tumbesaran) sebab saya ada janji dengan dia nak update blog, tapi saya tak buat sampai ayah dia dah berjanggut (dia cakap). Encik Haziq saya pon dah bising-bising suruh update tapi tak update-update jugak. Kerja dia mengejar tweet limit je dekat Twitter  (klik untuk kenal dengan princess) Sorry Haziq, you tahu I ni malas orangnye tapi semangat berkobar-kobar datang bila you yang suruhkan ^^V 

Back to my story line bebeh. Esok dah April right ? Nak tahu tak bulan March haritu dua kali kot kami jumpa untuk lepaskan rindu masing-masing. 9hb & 26hb March 2012, tapi yang sekarang ni saya nak cakap aktiviti on 26hb tu. Yang 9hb saya dah lama post, jenguk-jenguk kat bawah ni untuk maklumat lanjut sekiannnn ~ 



Siapakah kami ? Cuba anda teka. Oh ye, saya yang jadi driver :)

26hb March - Kami tak expect pon dapat jumpa. Saya dengan jadual padat kena ambik adik-adik balik sekolahnya. At last dapat keluar even sampai dalam pukul 3.15 pm macam tu. Dia tunggu saya depan entrance, oh sweet *fainted* Then, pick up dia sebab saya takut nak pergi parking sensorang seriously -____- Mana tahu orang-orang ada hati nak culik kan jadi kenalah beware ! Ditemani oleh orang tersayang dah rasa cukup selamat Lelaki yang baik dia akan jaga kita kan, siapa setuju ? 



Please be jelly please :P

Mission completed ! Jyeahhh, akhirnya saya dapat menjadi driver to Haziq. Ohye, dia takde lesen *whisper* Sssshhhh, rahsia negara tahu. Lepas parking & kunci kereta, we're heading to Capital Mall (nama dulu- East Cost Mall) Mata saya meliar-liar mencari kasut bercolor-color yang menjadi igauan. Yesss, memang saya dah ada satu - hot pink color. Tapi biasalah perempuan, dah minat itu ini ada hati nak kumpul banyak-banyak. With Haziq by my side & his wallet was so handsome-handsome just like his face, I can manage get my dream comes trueeeee ~ 


Alhamdulillah, my honey bee bought me this blue shoes ♥ 
I told you already, his wallet always look handsome bhahahahaha.


Lalu depan Hush Puppies, saya tunjuk yang itu ini *acting like a kiddo girl plus comel* Haziq dengan patiently memujuk-mujuk supaya sayangkan duit dia. Hati berkata 'Cehhh kedekut, tak pernah you kedekut macam ni, takpe-takpe. Birthday I kena bagi awesomeee gitu'  Hehehehe. 
Baideway, this shoes pon dah cost berapa & I really appreciate it. Banyak dah you spend your money just to look your girlfriend happy :') Thanks love  


Masa nak pilih kasut pon satu hal, saya ni suka color-color yang terang-benderang. Haziq patiently follow & bagi tahu pendapat dia about the shoes yang saya tunjukkan. Finally, he liked this shoes. Pilih saiz yang sesuai then dia pergi bayar. So sweet, I wish he'll be my husband Sambil tunggu promoter cari kasut tu, kitaorang snap-snap gambar. I'm addicted with camera :) Well, woman right. 



Told ya, we're having fun taking pictures sambil-sambil tunggu kasut datang.
A lot of pictures, takkan nak upload semua right ? I'm not that hot LOL.


Habis berjalan ke sana ke mari, my stomach begging-begging untuk diisikan. So, we're heading not rushing bhahahaha to Sri Affa Restaurant. It's my family fav restaurant. 


While waiting for the food. 


Waiter, order please. Char Kuew Teow satu, vanilla milk shake satu & chocolate milk shake satu. Why satu je makanan ? Sebab Haziq taknak, pelik kan ? Tak lapar apa pengarang jantungku ini ? When I ask, he said this- 'Tengok awak makan pon dah buat saya kenyang' Ouh well, Imma gonna melting right now right here ^_^ 




Kenapa dengan baju-baju ni ? 



Nampak tak baju-baju tu ? Special delivery from Haziq to whom ? To his cute princess lah, ME ! Dia bagi masa dalam kereta. Baju-baju tu dia beli masa dia pergi Indonesia. Wooahh, thanks for always remember me wherever you are Glad to have you, alhamdulillah :') 






Sibuk, nak tangkap gambar sorang pon sempat dia mencelah bhahahahaha.



To my readers, pray for us that we'll always stick together how matter what happen. And pray for us to always love each other & happy always. Insyaallah, aminnn ~ 

You're my King to my heart









Monday, March 26, 2012

ROAD TOUR

Assalamualaikumwarahmatullah :) 

Mata-mata kami sedang memerhati ^^V

Sihatkah anda semua ? Kalau sihat alhamdulillah. Lama saya menyepi kan ? Facebook entah kemana Twitter pon sama. Beberapa hari lepas result SPM baru lah saya on Twitter hanya Twitter okay. Muak tengok Facebook ! Sangat muaaaakkkkkkkkkkkkkkkk -,- Bagi yang dapat result tu tak kira okay or tak okay ke, bersyukur je apa yang kita dapat ehh. Insyaallah kita dapat sesuatu yang lebih baik pada masa hadapan. Jangan nangis-nangis & just chill :) Bagi yang dapat cemerlang gemilang terbilang tu jangan 'gong' sangat. Nanti saya gong-gong kan kamu kehkehkeh. 

Bagi bekas pelatih PLKN pula jangan bazirkan masa korang semua dengan enjoy semata-mata nak tebus hari-hari malang korang tu. Ambik lesen eh, ikut cakap saya ! Nanti korang senang nak pergi kemana-mana tanpa susahkan ibu bapak korang tu paham ? Contoh terdekat macam saya *bangga* 

Oh ye, kita ke segmen yang seterus. Semalam ada Karnival Mara tahu ? Dekat Zenith Hotel tu and macam-macam universiti & kolej lah buat promosi diaorang. Nak kasi laku kekononnyaaa ~ Jadi saya bersama rakan-rakan taulan saya (bajet ramai) merajinkan diri ke sana. First, pick up si Ahmad Afham  second, pick up Iman Amira (klik pada nama untuk maklumat lanjut) Mula-mula, saya yang drive then Si Apam ni teruja nak drive kereta Auto so bagi chance lah dekat dia bawak. Komen saya - Seram sejuk tengok dia bawak -_______________- Lepas ni, aku tak bagi dah kau bawak. Bagi orang yang berhemat macam aku ni okay ? Huhuhuhuhu 



"Jangan Jadikan Jalan Raya Tempat Berlumba" dan "Stop on Red Lights (Berhenti Pada Lampu Isyarat Merah) "

 Pandu Cermat Dan Jelaskan Saman Tertunggak


Pesanan itu dibawa oleh: Pemandu berhemat seperti Siti Asiah & Ahmad Afham kehkehkeh. 

Sunday, March 18, 2012

EXPRESSION

Assalamualaikum. Oh ye, harini saya takde mood nak menaip. Sorry :')


I really believe you were the greatest thing that ever happened to me. I want us to be that couple that really does stay together. Where everyone is like "Wow, they're still together ?!" I never want to stop falling in love with you. And I want to be able to look beside me and have you next to me, anywhere that life decides to take me. I love you so much.

Phone-I love those conservations that last until the early morning. The ones where both of us sacrifice sleep to listen each others groggy voices. The ones that never have an awkward silence. The ones that make me feel like I'm with you. The ones that are responsible for me being sleep deprived. Those types of conservations are the best. Waiting all day for that one phone call from that one special person. And that's you. 

Facebook always ask me What's on your mind ? I answer- You, always you.

Good morning texts are just so nice to receive. Just the thought of someone thinking about you when they wake up, or waiting for you to wake up and talk to them is nice. It's cute to know that someone wanted you to sleep well or wake up. It's just a good feeling to, in a way, be looked over. It's a nice feeling to know you're in someone's thoughts.

I find it cute when the person you like texts you good morning/afternoon/evening or calls you. Leave you messages. Checks up on you every time just to see if you're alright, gets worried about you and everything. I actually don't find that annoying. I know some people do feel suffocated. But I love it when someone does that. Keeps me smiling for days. It just shows, that you're thinking about me and you care

I won't say I'll never hurt you. Chances are I will. I'll make mistakes. I'll break promises. I'll fight with you. I'll make you not want to be with me anymore. But even so, I will always learn from my mistakes. I'll never give up on us. I'll always apologize. I'll always love you. I'm not perfect. I never will be. But I also don't want to be dishonest and promise you things I can't keep. I'd rather show you my faults and try to make up for them.

Lasting relationship. Yeah, everyone wants it, and me, honestly, I want us to last. I just don't want to have a great couple of months with you and then it's over ! I don't want to experience the feelings of being lost and hurt all over again. I just wanna be with you all the time, no matter what happens, no matter what challenges, or how hard our situation is, we'll keep fighting for our love.

Sorry for everything for what had happen. I just sit and type all these about what I feel, who's care about my problems and feelings ? My wish- I hope you'll be my bestfriend too even you're someone special to me. Sorry if my language is bad. I'm still learning :') 

For you- I can't promise you a perfect relationship, but I promise I'll stay as long as you're trying. You know what I mean :')