Saturday, October 27, 2012

Haluuuuuuuuuuuuuu ~

Assalamualaikum and Hi, 

Hmm awkwardnya nak update blog sekarang. Banyak benda nak diupdate sebenarnya sampai dah banyak cerita basi. So cerita basi tu kita pause dulu. Dah alang-alang basi hewhewhew ~

Well, cuti gonna be end soon. I don't think I give my best for this holiday hmmm. Hoping to meet lovely holiday again next and next week. Insyaallah. Right now, I actually do nothing, just whatsapping with friend and thinking. So here, stealing a lil time to update my blog as I promised before if I'd a lil time. 

Harini Hari Raya AidilAdha. Saya ? Saya tak balik kampung :'( Assignments banyak macam Gunung Everest, plus Final Exam lagi. Phewwwww ~ 
Ohye ! Terima kasih dekat semua yang wish birthday saya 31 Julai haritu (lama berkurun). Happy tau bila saya sign in FB seminggu kemudian pastu macam wahhhhh banyaknya wish !!!! :D Terima kasih banyak-banyak ye ! Bagi dorang yang lupa, sempat lagi nak wish hehehe :P 




*Siap-siap fer Raya AidilAdha*





On top of the list, be confident with what you wear.



Hello, I'm a HIJABSTER.








Selamat Hari Raya AidilAdha ye semua xoxo 

Photographer: By adikku yang comel lotey.



Tuesday, October 23, 2012

HELLO, I'M BACK !

Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ~ 
Assalamualaikum dan salam sejahtera to everyone in Malaysia, ewah. Apakah harini merupakan hari gembira buat kalian semua ? Kalau saya, ya. Sebab esok lusa dan tulat saya cuti. Naik cuti saya final shezzzzz ~

Mintak maaf banyak-banyak-banyak sebab tak update belog macam dulu/bagi korang risau :P/bagi korang rindu kekeke. Rindu lagi tak ? Kurang sikit dah kan ? Hehehe. Jangan risau, insyaallah kalau ada masa saya update okay :)

Mungkin ada yang tak tahu saya belajar dekat mana sekarang ni, saya duduk dekat mana sekarang ni dan mungkin ada juga yang tahu sebab terserempak ke ataupun sebab sama tempat belajar, kan ? Sekarang saya sambung belajar dekat Matrikulasi Gambang. Nak buat macam mana rezeki saya dekat dengan sekolah lama, SEMSAS tssk tsssk. Tak berkembang kan ? Cita-cita saya nak belajar luar dari Pahang tak kesampaian sobs sobs. Sebab apa ? Sebab Allah tak bagi, ecehwah. Maybe saya anak manja, mungkin hahaha. Saya ambil aliran sains (pure science). Maybe orang cakap hak alah belajar dekat Matrik Pahang je dah lah mendap (saya mengaku :P) Bagi saya, saya tak kisah orang nak cakap. Hidup saya, hala tuju saya, masa depan saya. Kadang geram la jugak bila orang duk cakap camtu camni, tapi saya tak boleh nak pergi dekat orang pastu gam mulut orang tu hahaha. Ye tak ? Baideway, Matrik Pahang ni is the best Matriculation College in Malaysia y'alls ~ Hahaha. Alhamdulillah belajar dekat sini okay, cuma masalah kewangan tu er er er rasa macam arghhh kenapa duduk sini asik lapar je asik nak makan je T.T 

Jujur saya cakap, belajar dekat sini sama je macam belajar dekat sekolah cuma dekat sini kita duduk sebilik dengan kawan-kawan, parents jauh (jauh ke ? hehehe), pakai baju biasa, tak panggil cikgu dan sebagainya. Oh ye, jadual tak sepadat semampat jadual masa sekolah dulu cuma penat berjalan tu je. Sehari tu, macam-macam bangunan kena naik haih. Turun berkg-kg yuolszz hahaha. 

Here some photos during orientation week:





Ni ke muka 18 tahun ? Heh.


Ex-SEMSASIANS at here. It's should be more than these. Yang lain tidak dapat dijejaki. Sekian.




Selamat bercuti ye semua ! Tata