Monday, August 29, 2011

RAMADHAN :)

Sebut je Ramadhan, mesti puasa kaitannya kan.
Meaning of puasa :
menahan diri daripada melakukan perkara yang boleh membatalkan puasa bermula dari terbit fajar sehingga terbenamnya matahari.
*wah, mantap lah PAI (PEND. ISLAM) aku macam ni

So, esok say goodbye to Ramadhan.
Hope I can see you for the next year.
Amin






HERE, I want to wish to all my readers,
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN


*saya minta maaf sekiranya ade silap & salah 0-0 ok ? sesape yang ade buat salah, saya dah maafkan by the way, citer dah lame so, open a new book ok !
TATA. XOXO :*

Sunday, August 28, 2011

JERK !

Today, look like someone like to have a mess with me
by sebarkan perkara-perkara yang tak sepatutnye

at SHOUT box in my blog


ISH !
saya tak tahulah masalah korang semua ape
and ape yang korang nak
Hei FAKERS / BACKSTABBERS ! jangan main belakang lah bro !

Face to Face if you dare !
sengal lah dengan orang macam nih,
nih la zaman sekarang, suke mencari masalah dengan orang without berbincang.
Best sangat lah macam tuh FAKERS / BACKSTABBERS !
Jangan ingat korang lah yang terbaik dalam dunia,
nobody perfect ok !

Kalau korang tak suke someone, ade beribu and berjuta and billion lagi orang yang tak suke akan korang.
Ingat lah weih !


"DEALING WITH BACKSTABBERS THERE'S ONE THING I'VE LEARNED, THEY ARE ONLY POWERFUL WHEN YOUR BACK IS TURNED"



To my readers, sekiranya anda mendapati perkara-perkara yang tidak patut berlaku pada shout box saya, itu bukan kerja saya. Itu adalah kerja orang yang tak berhati perut yang ingin memusnahkan hidup orang lain. Betul-betul lah sampah masyarakat dieorang nih !
Sekian, harap maklum !

Saturday, August 27, 2011

CHARACTER AND CHARACTERISTIC :)

VICTIM : WAN HAZIQ HISHAM WAN KADRI


* I hate that earing at his left ear. Earing tipu je tuh :P HEHEHE
CHARACTERISTICSSSS :
1. Taller than me. *Of course lah ! He's man !
2. Skin tone, white. *But I lagi putih ^^ oh perasan !
3. Cute, for me lah. But I'm much cuter than him. HAHA
4. Styloo. *mate kelipkelip* bile tgok die wearing anything.
5. Romantic. *seriously he like that.
6. Sweet. *he treats me very well.
7. Kind. *he always be kind with me eventhough I always make him angry or mad with him. sorry :(
8. Sensitif. *don't do anything that he doesn't like, then he'll cry. I swear !
9. Nice in white shirt / kemeja / bju melayu. *he'll look much whiter ^^
10. Have a nice voice. * I swear about that ! Nasyid singer at school :)
11. Not stingy. *he had spend a lot of his money for me. thanks dear.
12. Suka menolong. *always help me by carrying a lot of books. boleh dikira sweet lah jgak kan !
And the last one, HE LOVES ME !
Very grateful to have him in my world.
I LOVE YOU !
*Nak list banyakbanyak tak larat lah. Malas na typo banyakbanyak. Nanti orang pnyer badan plak yang terlebih perasan. Pui pui. HEHEHE ^^


P/S : I LOVE YOU. *muahmuahh

Sorry to all readers if I use broken english. HAHAHA. well I'm still student :)