Saturday, March 19, 2011

HANDBAGS :)

Dulu I never had a handbag, since last year my mom bought me one.


.

.

.

.
.

.

.

.

.

.

.




Then, my second handbag.


.


.


.


.


.


.


.


.






Now,



p/s: Akan menambahkan lagi koleksi :) HEHE ^^

Monday, March 14, 2011

WAKE UP BOYS !

Aku tulis ni atas dasar ketidakpuasan hati terhadap kaum Adam !
*sesetengah lelaki sahaja*



Okay, ceritanye cmne :


Ade lah 2/3 laki ni suke m'betah & m'ganjing perempuan.
Sesedap mulut dieowang je nak pggil aku dengan nama yg ntah pape.
Kawan2 aku yg lain pon kena same.
Macam lah kowang BAGUS SGT !
BAGUS SGT KE KOWANG ?
PUI ! PUI ! PUI!



Hello ! Mak bapak kteowg bagi name elok2 kat kteowg,
kowang plak sesedap mulut je call kteowg name yg ntah pape.



Aku nak bg example ok.
Contohnye lah :

Aku panggil kowang dgn name yg ntah pape. Kowang suke tak ?
SELOGIKNYA TAK SUKA KAN ?
Sama je lah ngan kteowg.
Kteowg yg perempuan dah lama dah bersabar ngan kowang.
So, skrg tolonglah fahami kteowg !


Nak cakap kowang HEBAT SGT. TAKDE LAH HEBAT MANE.
Aku bukan nak ckp kowang ape2 kan.
Aku pon sedar jgak diri aku nih yang tak sempurna tapi kowang nih berlagak macam kowang lah yang sempurna sangat.




Kaum Adam,
Engkau dicipta untuk menjadi khalifah
membimbing, melindungi, dan memberi kasih sayang pada kaum Hawa.
tapi... bukannya menindas kaum Hawa tanpa belas kasihan atau tanpa memikirkan perasaan kaum Hawa(!)


P/s: Sorry kalau ade yang terasa. Sape suruh kowang
cari pasal. OK !